Підводимо підсумки: батьківські збори у ЗДО №23

      Нещодавно у ЗДО №23 проведено батьківські збори з показом основних аспектів діяльності дітей дошкільного віку: індивідуальний підхід до кожної дитини, інтеграція діяльності, приймання думки дитини, навіть, якщо вона помилкова. Діти демонстрували уміння доносити й аргументувати свою відповідь, проявляти ініціативність, розвивати творчі уміння, використовувати отримані знання для вирішення запропонованих проблемних ситуацій. Невимушена атмосфера та цікаві запитання вихователів не могли стримувати навіть батьків від відповідей.

      Другий навчальний рік поспіль стало доброю традицією на батьківські збори запрошувати учителів початкових класів з найближчих до садочка шкіл №6, 18, 52. Педагоги ознайомлюють батьків з особливостями НУШ, правилами прийому до школи та описують умови перебування дітей протягом дня (за потребою).

Цього разу учасниками зборів стали учителі ЗЗСО №17 Опанасенко В.М. і Георгей В.В., які в цікавій формі ознайомили батьків з особливостями програми навчання «Інтелект України» та рівнем знань випусників 4-х класів; надали відповіді батькам на всі хвилюючі їх запитання.

      Наступним питанням батьківських зборів було нагадування батькам про дотримання правил безпеки кожного дня і особливо влітку під час відпочинку. У своїх рекомендаціях керівник закладу Скороходова Л.І. наголосила на особливій відповідальності батьків за життя і здоров’я своїх дітей; продемонстровано відеоролік «Дивитися всім! Спроби викрадення дітей».

      Батьківські збори були завершені звітуванням голів батьківських комітетів груп про надходження та використання благодійних внесків. Також з цією інформацією можуть ознайомитися усі бажаючі, переглядаючи матеріали на стенді та блозі закладу.