Як створити солодку валентинку своїми руками

Валентинка — один із символів Дня Святого Валентина. До речі, її можна дарувати не лише коханим, а й друзям та рідним. Пропонуємо зробити оригінальну святкову листівку з їстівним сюрпризом всередині. Яке буде наповнення, придумайте самі: цукерки, горішки, печиво, пряники або желейки. Щоб вгадати з розміром, покладіть солодощі на долоню, — якщо помістилися три предмети і більше, сміливо беріть їх в проект.

Матеріали:

  • кольоровий картон — червоний, білий та блакитний аркуші формату А4;
  • ножиці;
  • олівець;
  • двосторонній скотч;
  • харчова плівка або прозорий пакетик;
  • клей;
  • солодощі.

Процес:

Беремо 2 листи кольорового картону та згинаємо посередині. Олівцем намічаємо контури половинки серця, за якими будемо вирізати. Вкладаємо один листок в інший та міцно тримаємо, аби отримати дві однакові вирізки. Вирізаємо.

Після розгортання ми отримаємо два різнокольорові серця. Білий елемент відкладаємо — це буде основа. Червоне серце знову згинаємо і вирізаємо  посередині менше сердечко: так ми отримаємо “сердечний” потовщений контур з пустотою всередині.

Далі запаковуємо наші солодощі всередину. Слід викласти цукерки по центру білої основи. При цьому треба викладати з розрахунком, щоб солодощі проглядали у “віконце” червоного сердечка. Двосторонній скотч треба проклеїти по всьому периметру основи, потім зафіксувати зверху харчову плівку або прозорий поліетилен. Зайві та неохайні деталі з країв просто відрізаються.

Тепер час закріпити яскраву лицьову частину нашої солодкої листівки. Робимо це також за допомогою двостороннього скотчу.

Залишається трохи прикрасити виріб — виріжте прості елементи з контрастного кольорового картону. Це можуть бути блакитні кружечки. Приклейте їх на титульну сторінку листівки за допомогою клею ПВА. На цьому етапі можете проявити фантазію та створити більш складний багатошаровий декор, в залежності від віку дитини.

Ось і все — у вас готова не просто валентинка, а гарантія гарного настрою і нагода привітати всіх улюблених людей навколо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *