Тематичні завдання для дошкільників та школярів на Хелловін

Проект «Розвиток дитини» пропонує тринадцять тематичних завдань для дошкільнят та школярів початкової школи до популярного серед дітей свята Хелловін. Різноманітні завдання у веселій невимушеній формі розвиватимуть лінгвістичний інтелект, дитячу спостережливість, увагу, дрібну моторику та фантазію.Виконання тематичних завдань полегшить вивчення англійської мови, дозволить збагатити словниковий запас з англійської мови, покращить зорово-моторну координацію, тренуватиме пам’ять, сприятиме розвитку логічного та творчого мислення.

Осінній лабіринт з нагоди Хелловіну. Це завдання має форму лабіринту, отже, надихатиме дитину на уважний аналіз і зосередженість. За умовами завдання, дитині треба допомогти маленькому кажану пройти лабіринтом і дістатися святкових цукерок. Для цього їй необхідно намалювати йому правильний маршрут.

Розмальовка за цифрами «Хелловін». Завдання дозволить повторити цифри від одного до п’яти, практично застосовуючи їх під час виконання завдання. Адже дитині необхідно розмалювати всі частини малюнку у п’ять різних кольорів, кожному з яких відповідає певна цифра.

Барвиста арифметика на Хелловін. Це завдання допоможе дитині потренувати та закріпити навички додавання та віднімання. У завданні дитині запропонований малюнок, на кожній ділянці якого написаний математичний приклад на додавання або віднімання, отже, їй треба його розв’язати. Отримана сума або різниця вкажуть на певний колір, в який потрібно розмалювати цю ділянку.

Розмальовка «Веселі гарбузи». Завдання має форму розмальовки, в якій дитині не надано жодних підказок щодо кольорів, у які вона повинна її розмалювати; отже, таким чином, дитина отримує можливість проявити власну фантазію та уяву і зробити запропонований малюнок суто індивідуальним і неповторним.

Малюємо обличчя гарбузикам: «Хелловін» (англійською мовою). Завдання, що допоможе дитині закріпити знання про вживання в англійській мові прикметників happy, angry, scary, funny, а також сприятиме розвитку логічного мислення, уваги, творчих здібностей і фантазії.

Порахуй малюнки: «Хелловін». Це завдання допоможе дитині розвинути навички послідовного рахунку в межах 10, навчитись писати цифри та краще зрозуміти різницю між цифрою та числом, потренувати увагу. Воно присвячене предметам, пов’язаним із святкуванням Хелловіну, та числам 4, 5, 6, 7.

Розвиваємо логіку: лабіринт «Хелловін» (англійською мовою). Це завдання допоможе дитині розвинути увагу, логічне мислення й збагатити словниковий запас з англійської мови. Завдання також сприятиме розвитку дрібної моторики.

Розшифровуємо слова: «Хелловін» (англійською мовою). Завдання, що допоможе дитині закріпити правопис деяких слів англійською мовою за темою «Хелловін. Дитина повинна скласти слово і підписати малюнки. Завдання також сприятиме розвитку уваги й логічного мислення.

Описуємо відьмочку (англійською мовою). Завдання, що допоможе дитині збагатити словниковий запас з англійської мови, зокрема, вивчити 10 слів, які допоможуть описати зовнішність людини. Завдання присвячене святкуванню Хелловіну, тому дитині пропонується описати відьмочку.

Слова та малюнки: «Хелловін» (англійською мовою). Це завдання допоможе дитині збагатити словниковий запас з англійської мови. Воно містить 9 слів на тему «Хелловін». Дитині потрібно навести слово, а потім поєднати його з відповідним малюнком. Таким чином, дитина розвиватиме навички читання та фонематичне сприйняття.

Головоломка: «Хелловін» (англійською мовою). Це завдання допоможе дитині збагатити словниковий запас з англійської на тему «Хелловін», сприятиме розвитку уваги й зорової пам’яті дитини. Завдання складається з двох частин.

Шукаємо правильне слово: «Хелловін» (англійською мовою). Завдання, що допоможе дитині закріпити правопис деяких слів англійською мовою з теми «Хелловін». Біля кожного з 6 малюнків написано 4 слова, але лише одне із них – правильно. Дитина повинна обрати й позначити галочкою правильно написане слово, а потім переписати його.

Кросворд англійською «Хелловін». Це завдання допоможе дитині збагатити словниковий запас за темою «Хелловін», а також сприятиме розвитку логічного мислення та уваги. Дитині потрібно подивитись на малюнки предметів, пов’язаних із святкуванням Хелловіну, знайти назву відповідного предмета у «банку слів» та вписати у клітинки кросворда.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *