У Миколаєві відбувся семінар з питань організації інклюзивного навчання незрячого учня в закладі середньої освіти

21 вересня на базі школи-інтернату №7 команда львів`ян  у складі Оксани Потимко, Йосафати Цяпало, Славка Нудика  провели захід «Організація інклюзивного навчання незрячого учня в закладі середньої освіти». Оксана Потимко є керівником Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка».До обговорення були запрошені батьки незрячих дітей, педагоги і студенти профільних вишів, співробітники ІРЦ, менеджери культури і представники театрів, музеїв, кіно.

Команда львів’ян розповіла, як організувати навчання незрячої дитини у звичайній школі, з якими викликами зіштовхнуться при цьому батьки і вчителі та як їх подолати. До уваги присутніх представили тематичне відео і показові тренінги, презентацію навчальної наочності.

Захід проводено за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів у межах проєкту “Інклюзія в освіті та культурі: методичний і корекційний сегмент”.

23 вересня об 11:00 команда проведе ще один захід в Українському театрі драми і музкомедії на тему “Інклюзивне мистецтво, аудіодискрипція”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *