Вчителів та їхніх асистентів запрошують на онлайн-тренінг щодо підтримки учнів з ООП

nus.org.ua

ГО “Смарт освіта” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” запрошує вчителів та асистентів учителів на онлайн-треніг “Підтримка учнів з ООП в інклюзивному навчанні: адаптації та модифікації”.

Важливо! Тренінг безплатний. Проте кількість учасників обмежена. Під час відбору організатори будуть зважати на відповіді в гугл-формі з описами проблем та мотивацію участі в тренінгу.

Тренінг вестиме Ольга Малікова, вчителька-логопединя, магістриня корекційної педагогіки, поведінкова аналітикиня, асистентка вчителя школи №58 у Києві, виконавча директорка Української асоціації поведінкових аналітиків.

Усього передбачено 3 заняття загальною тривалістю 5 годин + виконання домашніх завдань:

1. 19 листопада (16:0018:00), тема: “Психолого-педагогічні адаптації навчання”. На зустрічі розглянуть різновиди адаптацій у навчанні, приклади застосування, способи визначення потреб дитини в адаптаціях, надання підтримки учням з ООП у дистанційному навчанні.

Домашнє завдання: робота з наданими кейсами: планування, обґрунтування, опис застосування адаптацій у відповідності до короткого опису можливостей і потреб учня.

2. 26 листопада (16:0018:00), тема: “Адаптація та модифікація навчальних матеріалів”. На зустрічі розглянуть принципи адаптації або модифікації змісту уроку, навчальних матеріалів, використання адаптованих матеріалів для підтримки в дистанційному навчанні.

Домашнє завдання: розроблення адаптованого або модифікованого плану уроку та навчальних матеріалів до нього для учня з ООП (учасники виконають завдання для одного з учнів свого класу).

3. 3 грудня, (16:0017:00), сесія відповідей на запитання учасників.

Після успішного проходження тренінгу учасники отримають сертифікати, які можуть бути зараховані як підвищення кваліфікації. Для отримання сертифіката виконання домашніх завдань – обов’язкове.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *