ІРЦ №3: презентація нової авторської книги «Особливості функціонування музеїв у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами: Методичні рекомендації”

Колектив комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 3» Миколаївської міської ради підготував нову авторську книгу «Особливості функціонування музеїв у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами: Методичні рекомендації» /Д.В. Прасол, І.В. Спіріна, І.А. Соломко, О.С. Чеканова, Г.В. Шакула, О.В. Бавольська; за загальною редакцією Д. В. Прасола. – Миколаїв: вид. Торубара В.В., 2021. – 104 с., яка була видана в рамках реалізації проєкту «На шляху до інклюзії: Роль музеїв у формуванні світогляду та соціалізації дітей з особливими освітніми потребами» за сприяння Чеської громадської організації «Асоціація з міжнародних питань» у межах проєкту «Посилення інклюзії» в Україні, за підтримки Програми Трансформаційної співпраці МЗС Чехії.

Експериментальною платформою та партнерами у реалізації проєкту виступили Миколаївський обласний краєзнавчий музей (в.о. директора Ельвіра Елізарова, заступник директора з наукової роботи Чернявський В.В., науковий консультант Камінська М.І.) та Громадська організація «НАМИСТО ДРУЗІВ» (голова Наталія Григор`ян).

Вітаємо колектив авторів із новим творчим надбанням і бажаємо подальших успішних проєктів!