Пробне ЗНО-2021: лише один тест в аудиторії, інші онлайн

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році через епідеміологічні загрози зможуть скласти лише один тест у пункті тестування. Інші тестування, зареєстровані на пробне ЗНО випускники, зможуть пройти онлайн.Про це йдеться у наказі Українського центру оцінювання якості освіти, яким визначено особливості проведення пробного тестування для учасників ЗНО.

Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році заплановано на 10 квітня.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО розпочнеться 05 січня.

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО — українську мову, українську мову і літературу, історії України, математику, біології, географію, фізику, хімію, англійську, іспанську, німецьку або французьку мову.

Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожному зареєстрованому учаснику буде надано право додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів та пройти тестування вдома.

В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадують, що участь у пробному тестуванні надасть змогу ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестових зошитів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *