Школярів запрошують на конкурс короткометражок, призи до 15 000 гривень

Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків “Чілдрен Кінофест” оголосив конкурс короткометражних фільмів, які зняли діти у віці від 7 до 14 років.

Роботи приймають до 4 травня 2021 року включно, повідомили на сайті конкурсу.

Щоби подати на конкурс роботу, потрібно завантажити готове відео на один із безплатних онлайн-сервісів і заповнити заявку.

“Цьогоріч конкурс змінює правила та зосереджується на відборі виключно художніх фільмів. Також запроваджено поділ на ігрові фільми та анімацію – для кожної з цих категорій впроваджуються окремі грошові призи. Це дасть змогу конкурсу презентувати глядачам та журі вдвічі більше робіт молодих авторів, а також оголосити більше переможців”, – зазначили організатори.

Кожен учасник може подати до п’яти робіт. До участі в конкурсі приймаються фільми тривалістю від 1 до 8 хвилин, без жанрових і тематичних обмежень.

Двадцятку найкращих фільмів продемонструють у містах-учасниках фестивалю, а переможці отримають:

  • за найкращий фільм – почесний диплом та 15 000 гривень;
  • приз глядацьких симпатій – 8 000 гривень;
  • а творці найкращих дитячих ігрових та анімаційних фільмів у категоріях 7–10 та 11–14 років будуть нагороджені дипломами та отримають по 4 000 гривень.

Нагадаємо, цьогорічний фестиваль “Чілдрен Кінофест” відбувся онлайн та зібрав понад 130 тисяч віртуальних відвідувачів. Про переможців дивіться тут.

Ілюстрація взята зі сайту фестивалю

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *