Відбувся VII Міжнародний фестиваль-конкурс «Зірки виходять на сцену»

З 8 по 11 липня у м.  Скадовську за підтримки Скадовської районної державної адміністрації , міської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту, міського Будинку культури ім. Т. Шевченка, санаторію для дітей з батьками «Скадовськ», медиа-групи «Bravo media support» відбувся VII Міжнародний фестиваль-конкурс «Зірки виходять на сцену», організатором якого виступила громадська організація ДГО «Співограй».

На відміну від минулого року нині фестиваль у Скадовську проходив не лише дистанційно, але й зібрав чимало очних учасників. Серед них талановиті вокалісти, хореографи, театрали та інструменталісти. Загалом понад 600 конкурсантів з 16 областей України. Це рекордна кількість. Дистанційно у ньому брала участь обдарована молодь з Румунії,  Молдови,  Казахстану, Естонії, Канади, Південної Кореї та Монголії.

ДГО «Співограй» провела наймасовіший фестиваль-конкурс !

Театральний колектив “Зорі” (кер. Чернозуб Є.Є.) Першої української гімназії імені Миколи Аркаса  брав участь у цьому фестивалі.

Вітаємо наших талановитих театралів на чолі з керівником, які посіли ІІІ призове місце та отримали диплом в номінації “Краща візитівка фестивалю”!