Отримуйте дипломи й відзнаки від Урок.ОСВІТА.UA

osvita.ua

Педагоги, які розміщують свої розробки на сайті Урок.ОСВІТА.UA, мають змогу отримати сертифікати, дипломи та відзнаки за свої публікації.

Створений інформаційним ресурсом ОСВІТА.UA сайт Урок.ОСВІТА.UA надає вчителям, викладачам, вихователям, методистам та освітнім управлінцям майданчик для висвітлення власного педагогічного досвіду. Наразі на сайті вже розміщено майже 30 000 різноманітних розробок педагогів.

Автори сайту мають можливість не лише опублікувати розробки уроків і занять, сценарії виховних заходів, плани реалізації навчальних проєктів, дидактичні матеріали, мультимедійне забезпечення, статті тощо, а й отримати за розміщені матеріали сертифікат, диплом і відзнаку.

Кожному автору, розробку якого розміщено на сайті, видається сертифікат про публікацію матеріалу на сайті Урок.ОСВІТА.UA та в електронному каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Такі сертифікати є підтвердженням того, що напрацювання автора представлені на освітянському ресурсі національного рівня.

Педагоги, які розмістили на сайті понад п’ять публікацій своїх напрацювань, отримають від редакції спеціальний диплом за популяризацію власного педагогічного досвіду.

Автори матеріалів, які розмістили на сайті Урок.ОСВІТА.UA понад 30 розробок, отримають спеціальний диплом за особливий внесок у популяризацію педагогічного досвіду.

Найбільш оригінальні за тематикою та якісні за рівнем виконання публікації будуть відзначені редакцією сайту Урок.ОСВІТА.UA. Автори цих матеріалів отримають відзнаку «Вибір редакції».

Освітяни, матеріали яких п’ять разів отримали на сайті Урок.ОСВІТА.UA відзнаку «Вибір редакції», будуть нагороджені почесною відзнакою «Найкращий автор».

Усі сертифікати, дипломи та відзнаки мають спеціальний QR-код, за яким можна перевірити оригінальність цього документа. Відсканувавши QR-код, користувач отримає доступ до спеціальної сторінки сайту, де буде підтверджено дійсність сертифіката, диплома чи відзнаки та вказано дані про автора й опублікований матеріал.

Опубліковані матеріали, сертифікати, дипломи та відзнаки зрештою складатимуть електронне портфоліо педагога на сайті Урок.ОСВІТА.UA. Основна мета цього портфоліо – акумулювання та зберігання в презентабельному онлайновому вигляді інформації про творчу і професійну роботу педпрацівника та його професійні досягнення. Матеріали портфоліо надалі можна буде використати під час атестації або сертифікації.

ПЕРЕЙТИ НА САЙТ УРОК.ОСВІТА.UA