Змаганнях на дистанції “Спортивний лабіринт”

9 листопада вихованці туристичних гуртків БДЮТ Заводського району взяли участь в змаганнях на дистанціі “Спортивний лабіринт”, які відбулися в сквері “Серце міста”.
Учасниками змагань були як новачки в туризмі так і досвідчені спортсмени, тому було розроблено три дистанції різні за складністю.Наші учасники проходили дистанцію “Лабіринт-міні”.
Незважаючи на те, що це був перший раз, коли побачили дійсно великий лабіринт, вони показали непоганий результат і впоралися з завданням.
Будинок дитячої та юнацької творчості Заводського району представляли Котовський Дмитро, Звєздін Владислав, Оксептюк Вікторія, Арсєнтьєв Микита (ЗОШ №23, тренер Дорогий С.) та Сабатовська Дар’я, Калініченко Владислав, Дегтяр Максим, Гудима Данило, Александрова Анастасія (ЗОШ №6, тренер Селіхова К.).Найкращі результати показали Сабатовська Дар’я (4 місце серед 18 дівчат) та Гудима Данило (4 місце серед 12 хлопців).
Лабіринт розвиває просторове уявлення, швидкість мислення та логіку. Він є самостійним та цікавим для учасників та глядачів видом орієнтування. Також він є важливою складовою при підготовці спортсменів до великих дистанцій класичного спортивного орієнтування.Бажаємо вам нових нових звершень та цікавих карт!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *