Формування та розвиток вокальних здібностей вихованців: від теорії до практики

Педагоги Палацу творчості учнів постійно працюють над удосконаленням свого педагогічного та фахового рівня. Для керівників вокальних гуртків був проведений семінар-практикум «Формування та розвиток вокальних здібностей вихованців: від теорії до практики».

Спів – це насолода для душі, яка ніколи не перестане звучати – з таким душевним настроєм і розпочався методичний захід. У роботі практичного семінару взяли участь 7 керівників гуртків вокального мистецтва, які навчають, розвивають, дають дорогу у майбутнє своїм вихованцям. Кожен керівник презентував своїм колегам власний досвід і напрацьовані родзинки роботи.

До семінару долучилася «Заслужений працівник культури», керівник Народного жіночого академічного хору ім. С.Фоміних МККіМ, директор музичної школи №2 Островська Тетяна Анатоліївна, яка поділилася особистими підходами та методами продуктивної вокальної практики.

Підсумовуючи роботу семінару, присутні відзначили доцільність проведення таких заходів і висловили бажання зустрічатися частіше.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *