Життя – найцінніший скарб

З нагоди Всесвітнього дня толерантності до хворих на СНІД та ВІЛ-інфікованих і Міжнародного дня людей з особливими потребами відбувся захід, на якому були присутні вихованці Дитячого Центру, інклюзивно-ресурсного центру №2, діти з обмеженими можливостями із соціально-реабілітаційного центру для дітей-інвалідів «Цветик-Семицветик» (філія Корабельного району), а також, батьки вихованців та головний спеціаліст відділу з гуманітарних питань адміністрації Корабельного району Валентина Гайворонська.
Не дивлячись на такі серйозні теми, атмосфера заходу була затишною: посмішки, тепло, яскраві номери. Учасники заходу говорили про те, як важливо берегти своє життя, важливо наповнювати його яскравими фарбами та емоціями; згадали і про толерантне відношення один до одного.
Діти із задоволенням взяли учать у фотоконкурсі на краще тематичне фото «Добро починається з тебе». Всі творчі роботи були представлені для загального перегляду. Переможці фотоконкурсу отримали подарунки від адміністрації Корабельного району.
Ми такі різні, але ми – одне ціле. Обирай правильний шлях, обирай творчість!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *