Загальнонаціональна акція «16 днів проти насилля» в Палаці творчості учнів

Палац творчості учнів активно долучився до загальнонаціональної акції «16 днів проти насилля». Всі інформаційно-просвітницікі заходи були спрямовані на те, щоб привернути увагу вихованців, педагогів та батьків до проблем насильства в сім’ї, прав дітей, поваги до себе та толерантність до оточуючих тощо.

Вихованці молодшого шкільного віку стали активними учасниками інтерактивної виховної бесіди «Я маю право на дружбу. Поважаю себе, поважаю інших», під час якої узагальнили значимість слова «дружба», почуття відповідальності за свої слова і вчинки. Вихованці середнього шкільного віку долучилися до години толерантності «Доброзичливі стосунки з оточуючими», а для вихованців старшого шкільного віку було запропонована сучасна, інноваціна форма – відео контент з обговоренням «Станція призначення – життя», де підлітки висловили свої думки щодо проблеми булінгу серед однолітків, сформували навички безпечної поведінки школярів й активну позицію стосовно захисту своїх прав. 

Також вихованці отримали пам’ятки з рекомендаціями, правилами поведінки та номерами телефонів національної дитячої «гарячої лінії».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *