Родинне свято в Палаці творчості учнів

У Палаці творчості учнів на базі фольклорного колективу «Барвінок» (керівник Квітка І.С.) відбулося традиційне родинне свято. Приміщення закладу наповнилось чарівною атмосферою. Вихованці колективу подарували батькам і гостям театралізоване дійство, щиро привітали всіх присутніх, побажали добра, здоров’я і злагоди.

Юні артисти співали пісні, розповідали гуморески, зачаровували українськими танками, дивували акробатичними номерами та фокусами. Весела, добра й привітна ведуча провела для дітей конкурси на знання українських приказок і прислів’я про родину, загадувала загадки, грали у гру «Впізнай українську народну пісню».

Захід був цікавий, чудовий, захоплюючий. Його тематика сприяла національно-патріотичному вихованню дітей, викликала інтерес до українознавства.

Батьки, гості подякували юним талантам за яскраве привітання. Побажали колективу нових творчих здобутків, успішно захистити звання «Зразковий художній колектив» та отримати звання «Народний художній колектив».

Керівництво закладу освіти, педагоги, учнівський і батьківський колективи щиро вдячні директору Центру дитячої та юнацької творчості №4 Лісовій Світлані Миколаївні, керівнику дитячого фольклорно-театрального колективу «Квітка-Сонця» Сокол Діані Романовні та юним артистам за такий чудовий концерт.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *