Розвиток соціального партнерства в системі позашкільної освіти

20 лютого 2020 року на базі міської станції юних натуралістів м.Миколаєва  проведено міський семінар “Розвиток соціального партнерства в системі позашкільної освіти” з метою обміну педагогічним досвідом з формування соціалізованого освітнього простору, нових підходів до виховання і навчання.

В семінарі прийняли участь методисти і керівники гуртків Заводського БДЮТ, ДЦ позашкільної роботи Корабельного району, Інгульського БТДЮ, клубу юних моряків з флотилією, міської станції юних натуралістів.

Ярошенко Н.Г.,  директор міськСЮН, детально ознайомила присутніх з концепцією партнерства закладу, з організацією ефективного співробітництва – забеспечення відкритості закладу в його соціокультурному довкіллі.

“Соціальне партнерство як ресурс розвитку закладу”, “Формування соціальної компетентності здобувачів освіти позашкільного закладу”, “Соціально-психологічні аспекти формування життевої компетентності молоді”, – такі теми були розкриті в доповідях викладача національного університету ім.В.О.Сухомлинського, доктора філософії в галузі освіти Тарасової С.М.; завідувача бібліотекою №10 Астахової Л.І.; завідувача відділу методичного міськСЮН Лебедєвої Т.А.

Крім того, психолог міської станції юних натуралістів Ярошенко О.В. провела з присутніми психологічну вправу з розвитку міжособистісних взаємин.

Наприкінці семінару присутнім було запропоновано тематичний майстер класс, який провела Ємельянова І.Б. керівник гуртка “Природа і творчість”,  “Готуємось до Дня зустрічі птахів у Миколаївському зоопарку”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *