ДЦ позашкільної роботи Корабельного району: підсумок навчального року

За час дистанційного навчання ми вже звикли до онлайн форматів спілкування, тож і підсумок 2019/2020н.р. у закладах освіти проводиться дистанційно.У цей святковий день – День останнього дзвоника, 29.05.2020р., у закладі відбулась педагогічна рада за темою «Про організоване завершення 2019/2020 н. р.», особливістю якої стала форма її проведення. Цьогорічна педрада проходила в онлайн режимі.
Заздалегідь, до її початку, адміністрацією закладу готувались методичні матеріали, до створення яких долучалась ініціативна група керівників творчих колективів. Також були підготовлені цікаві відео презентації про дистанційне навчання у ДЦ та діяльність педколективу в рамках соціального проекту «Зігріємо дитячі серця».
Під час проведення онлайн педради кожен педагог мав змогу детально ознайомитись з надісланими на особисті e-mail пакетами документів, проаналізувати їх. Зворотній зв’язок відпрацьовувався у групі за допомогою сервісу Telegram, де педагогами висловвили пропозиції та відбулось голосування за проект рішення педради.
До розгляду пропонувались такі питання, як аналіз роботи ДЦ за 2019/2020 н.р; перспективи модернізації освітньої діяльності на 2020/2021 н.р.; результативність ДЦ щодо роботи с творчо обдарованими вихованцями; профорієнтація; матеріальне забезпечення тощо.
Дистанційна педрада пройшла в дружній атмосфері, завдяки жвавому спілкуванню у спільному чаті. Проєктом рішення, одноголосно, визнана задовільною робота педагогічного колективу у 2019/2020 н.р.. Педрадою затверджена нова проблемна тема закладу на 5 років. Фієричним підсумком творчої діяльності вихованців Дитячого Центру у 2019-2020 навчальному році став відео концерт, присвячений Дню захисту дитини! Який вийде в ефір у соцмережах 1 червня.
Педагоги ДЦ щиро вітають усіх учасників освітнього процесу з успішним закінченням навчального року. Бажають усім нових успіхів, життєвих сил, натхнення та чудового літнього відпочинку!

Зав.відділом ДЦ
Ольга Шульженко

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *