Заняття Школи педагогічної майстерності в жовтні 2020 р.

Дистанційне навчання – новий освітній досвід, що з’явився в Україні зовсім недавно, але вже встиг отримати своє місце в педагогічному середовищі.

Необхідність у такому методі навчання обумовлена різними факторами, серед яких можна назвати потребу в інтерактивній взаємодії педагогів і вихованців в процесі навчання, надання можливості самостійної роботи з освоєння навчального матеріалу. Особливого значення компетентність педагога в організації дистанційного освітнього процесу набуває під час адаптивного карантину.Тому 19 жовтня 2020 року педагоги міської станції юних техніків були запрошені на заняття Школи педагогічної майстерності за темою «Створення відеозанять за допомогою смартфону».

Сайковська Л.О., завідуюча відділом організаційно-масової роботи, надала педагогам покрокові інструкції для роботи на ознайомила з перевагами підготовки відеозаняття за допомогою смартфону: мінімальні затрати (потрібен тільки смартфон та доступ до інтернету); не потребує роботи у режимі реального часу; задіяний тільки мобільний додаток Video Maker та акаунт Google педагога.

Під час практичної роботи кожен педагог зміг спробувати створити елемент відеозаняття та переконатися у зручності запропонованого формату дистанційної роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *