Відкритий міський турнір з робототехніки на платформі Arduino серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Миколаєва

Відповідно до плану роботи управління освіти Миколаївської міської ради на 2021 рік, з метою активізації різноманітних форм позакласної та позашкільної роботи з учнями, спрямованих на формування креативного мислення школярів, реалізації їх творчого потенціалу в області нових інформаційних технологій 26 лютого 2021 року на базі міської станції юних техніків м. Миколаєва проведено відкритий міський турнір з робототехніки на платформі Arduino серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Миколаєва.

У заході прийняло участь 8 команд із 8 закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Миколаєва.

Турнір складався з етапів різних рівнів складності. Учасники отримали однакові базові набори Adruino, з яких їм необхідно було за обмежений інтервал часу зібрати моделі із заданим функціоналом і запрограмувати її.

Всі команди, які приймали участь у турнірі, застосовуючи знання, проявляючи наполегливість та кмітливість, долали етапи турніру. Захід завершився оголошенням журі попередніх результатів змагання та нагородженням всіх учасників призами.

Бажаємо учасникам подальших успіхів у реалізації свого творчого потенціалу. Дякуємо керівникам команд за популяризацію робототехніки, електроніки та програмування серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаєва.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *