БДЮТ Заводського району: Звітує «Народний художній колектив» оркестр народних інструментів «Барвистий передзвін»

12 травня 2021 року оглядова комісія, створена департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, в онлайн-режимі переглянула творчий звіт «Народного художнього колективу» оркестру народних інструментів «Барвистий передзвін» БДЮТ Заводського району щодо підтвердження почесного звання «Народний художній колектив» Міністерства освіти і науки України.
У програмі творчого звіту колективу, яка складалась з двох відділень, була виконана на високому художньому професійному рівні. Вихованці колективу продемонстрували технічну досконалість гри на народних інструментах в  оркестрових, ансамблевих, малих формах.
Оркестр народних інструментів на сьогоднішній день є активним учасником і переможцем численних обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів, конкурсів і постійним учасником районних і обласних мистецьких заходів.
Переглянувши творчий звіт, оглядова комісія вирішила порушити клопотання   перед Міністерством освіти і науки України про підтвердження почесного звання «Народний художній колектив» оркестру народних інструментів «Барвистий передзвін».