СЮН: Педагогічна рада

В міській станції юних натуралістів м. Миколаєва  31.08.2021 відбулась педагогічна рада за темою «Результати діяльності педагогічного колективу щодо забезпечення умов самореалізації особистості відповідно до її інтересів».

Директор Ярошенко Н.Г. привітала всіх педагогів з початком навчального року, побажала творчого натхнення і міцного здоров’я.

Лебедєва Т.А.(завідувач відділу методичного) та Березецька О.О.(методист)  проаналізували результати діяльності педагогічного колективу щодо забезпечення умов самореалізації особистості відповідно до її інтересів.

Шмата Н.В. (заступник директора з навчально-виховної роботи), розкрила питання про підвищення педагогічної компетентності щодо взаємовідносин з вихованцями у новому освітньому просторі.

Про важливість створення позитивної атмосфери на занятті, яка сприятиме розвитку особистості виступила Ярошенко О.В.(практичний психолог).

Доповідачі  творчо підійшли до висвітлення своїх питань, застосовуючи наочність, інтелектуальні та інтерактивні вправи, психологічні ігри та ін.

За інформацією закладу