СЮТ: Виставка дитячої творчості до Дня міста

У бібліотеці-філіалі №8 відкрилась виставка дитячої творчості з нагоди відзначення Дня міста, на якій представлені роботи вихованців міської станції юних техніків м.Миколаєва.
Серед дитячих робіт – м’які іграшки, вишиті стрічками панно, батіки, композиції з фетру, роботи виконані в техніках декоративного розпису, декоративної графіки за мотивами творчості Марії Приймаченко та інші.
Завідуюча організаційно-масовим відділом міськСЮТ Леся Сайковська розповіла гостям бібліотеки про освітню діяльність закладу та провела екскурсію, більш докладно зупиняючись на особливостях представлених на виставці робіт. Залучила присутніх на майстер-клас з Таврійського розпису, ознайомила  з основними елементами, кольоровою гамою та побудовою композицій декоративного розпису півдня Миколаївщини.
Культорганізатор Дарина Биць поділилася власним досвідом навчання в студії «ФотоКрок», випускницею якої стала декілька років тому. Зараз Дарина є педагогом закладу та в свою чергу навчає вихованців секретам фотомистецтва.  Для бажаючих Дарина провела майстер-клас з особливостей зйомки на мобільний телефон: правило «золотого перетину» в фотографії, особливості побудови композиції, створення мобільного портрету.
За інформацією закладу