Привітання директора науково-методичного центру Ольги Тарасової з Днем учителя

Шановні колеги!

 Щоосені, разом із затишним червоно-золотим жовтнем, приходить і наше професійне свято – День учителя. У кожного він свій – галасливий і різнобарвний у великому місті чи спокійний і сердечний у маленькому селі. Але є те, що об’єднує в цей день всю учительську родину країни – радість від учнівських вітань, хвилювання від щирих слів подяки, а головне – відчуття важливості й значущості обраної вами справи.

Професія учителя різноманітна, як саме життя. У ній є все: пошук істини, муки творчості і радість перемог, високий порив душі, сірий туман повсякдення і свіжий вітер змін, емоційні підйоми та гіркі розчарування. Однак є день, коли все найкраще, найяскравіше в учительській професії збирається в тепле дружнє коло колег, учнів, батьків, адже учитель – не просто професія, а покликання душі, це спосіб життя. Це від кожного з вас, шановні колеги, залежить, яким буде світ завтра, якою буде наша Україна, тому що вчитель працює не тільки для себе і своєї сім’ї, а й для майбутнього нашої Батьківщини.

Сподіваємося, що ваші вихованці ніколи не розчарують вас, що держава гідно оцінить вашу звитяжну працю, що посіяні вами зерна проростуть дружними сходами й дадуть багаті плоди.

Бажаю вам міцного здоров’я й оптимізму, невичерпної енергії, впевненості у власних силах, натхнення й творчості, здійснення усіх мрій і планів.

 

З повагою

директор НМЦ                                                                                                                               Ольга Тарасова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *