Мудрість і молодість душі: Олександр Сєнкевич привітав ветеранів педагогічної праці з нагоди професійного свята

У середу, 9 жовтня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич зустрівся з ветеранами педагогічної праці та привітав їх з нагоди професійного свята.

Освітяни Миколаєва, які віддали десятки років життя улюбленій справі, щороку збираються в Будинку вчителя, аби поспілкуватися, згадати минулі роки та поділитися безцінним досвідом із своїми наступниками.

Із щирими словами вдячності до педагогів звернувся мер Олександр Сєнкевич.

– Хочу подякувати вам за нелегку, втім надзвичайно важливу працю. Саме вчитель слугує взірцем для кожного з нас. І те, що в Миколаєві є люди, якими всі пишаються, означає, що ви добре виконали свою роботу. Сподіваюся, ваш досвід ще довго слугуватиме розвитку та вдосконаленню галузі освіти Миколаєва, – зазначив мер міста.

З нагоди свята Почесною грамотою Миколаївського міського голови було нагороджено Лесю Волощук, завідувачку дитячого садка №95 «Бджілка» міста Миколаєва.

До привітань долучилися голова адміністрації Центрального району Олександр Береза, голова Миколаївської міської ради ветеранів Віталій Ященко, голова Миколаївської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Любов Бушина.

Посмішки та сонячний настрій педагогам подарували чудові виступи дитячих творчих колективів. До речі, музичні привітання звучали і в виконанні їхніх колег – працівників закладів освіти.

У заході брали участь перший заступник міського голови Володимир Криленко, начальник управління освіти міськради Ганна Личко, голова ради ветеранів працівників освіти Миколаєва Олександра Судак.  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

Детальніше…

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *