Яскраве свято спорту: в Миколаєві відбувся масштабний напівмарафон

3 листопада, Миколаїв став справжньою біговою столицею України. Адже у цей день в нашому місті відбулось масштабне спортивне свято «Нова Пошта напівмарафон».

Цей напівмарафон став завершальною частиною серії цьогорічних забігів «Нова Пошта Гран-прі», які тривали у 9 містах України. В ньому взяли участь кілька тисяч спортсменів та любителів бігу, які представляють різні регіони України. Проте більшість бігунів були, звісно, з Миколаєва.

Захід зібрав людей різних категорій – бігали як діти, так і дорослі поважного віку. Пройти випробування бігом вирішили й представники міської влади. Так, у забігу на 5 км взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, його перший заступник Володимир Криленко, голова адміністрації Центрального району Олександр Береза. Свої сили на дистанції 1 км спробувала заступник начальника управління з питань фізкультури та спорту міської ради Наталя Манзюк.

В цілому в рамках напівмарафону були доступні такі дистанції: 21 км, 10 км, 5 км, «Командна п’ятірка, «Мій перший кілометр», 500 м, а також 100 м. Останні дві дистанції призначені для дітей вікрм до 12 та 6 років відповідно.    

Після виснажливого забігу відбулась урочиста церемонія нагородження, під час якої Олександр Сєнкевич вручив відзнаки володарям Гран-прі та переможцям у Миколаївському забігу. 

Відділ інформаційного забезпечення
департаменту міського голови

Детальніше…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *