Лідери учнівського самоврядування гімназії №3 про «офіційний робочий візит» до мерії міста

Глобальна акція ЮНІСЕФ з нагоди 30-річчя Конвенції прав дитини і Всесвітнього Дня дитини відбулася 20 листопада у багатьох країнах. Миколаїв серед 25 міст України теж приєднався до події.
Представники учнівського самоврядування Миколаївської гімназії №3 (учні 9-10-х класів) відвідали мерію міста «з офіційним робочим візитом» серед інших двадцяти щасливчиків!
Вони задавали питання меру міста О.Ф. Сєнкевичу та керівникам департаментів щодо розвитку Миколаєва, шляхів вирішення міських проблем і реалізації прав дитини. Потім відбулася екскурсія приміщенням мерії. Несподіваним було жеребкування у сесійній залі, де діти отримали роль стажера і на годину розійшлися «працювати» по кабінетах, приміряючи на себе роль керівників міста і дізнаючись про особливості адміністративної роботи. Гімназисти посіли посади: міського голови, секретаря міської ради, керівників департаменту економічного розвитку, департаменту енергозбереження та запровадження інформаційних технологій. Враження гімназистів перевищили сподівання!!!
Згодом ЗМІ написали: «Діти тимчасово захопили владу в місті!».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *