Гімназія №3 приєдналася до проєкту «Re:start democratic discourse 2» 

Гімназія приєдналася до реалізації проєкту з медіаграмотності «Re:start democratic discourse 2» («re: розпочати демократичний дискурс-2»). На території Миколаївської і Херсонської областей його реалізує ГО «Інститут розвитку регіональної преси» у партнерстві з Європейським центром свободи преси та ЗМІ (ECPMF), м. Лейпциг, за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Лекторка Монахова Тетяна Василівна, докторка філологічних наук, професорка, завідувачка кафедри журналістики ЧНУ ім. П.Могили, протягом жовтня-листопада провела дві зустрічі з учнями 9-10-х класів. Розглянули питання: типи маніпуляцій в ЗМІ; як відрізнити якісну і достовірну інформацію від пропаганди і підробки та правила інформаційної безпеки.

Окрема лекція відбулася і для вчителів гімназії, адже принцип Навчання впродовж життя – ефективний інструмент розвитку вчительства.

Навчання впродовж життя – необхідна передумова досягнення життєвого успіху людини.

Цікавою формою стала анкета-тест для учасників, яку викладач пропонувала заповнити на початку і за підсумками кожної  зустрічі, що слугувало мотивацією знайти відповіді на власні питання.

Вдячні фахівцям ГО «Інститут розвитку регіональної преси» за надані можливості якісного навчання.
Бажаємо конструктивної роботи в проєкті!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *