Щодо проведення регіональних нарад-семінарів

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 75 від 23 січня 2020 року

Щодо проведення регіональних
нарад – семінарів

Відповідно до підпункту 3 пункту 6 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630 (зі змінами), та з метою підготовки до проведення вступної кампанії 2020 року до закладів фахової передвищої освіти усіх форм власності та сфер управління НАКАЗУЮ:

1. Провести регіональні  наради-семінари заступників директорів, відповідальних секретарів приймальних комісій та адміністраторів Єдиної державної електронної бази з питань освіти закладів фахової передвищої освіти усіх форм власності та підпорядкування згідно з графіком, що додається.

2. Керівникам закладів фахової передвищої освіти забезпечити участь у нарадах-семінарах заступників директорів, відповідальних секретарів приймальних комісій та адміністраторів Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

3. Департаментам та управлінням освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій забезпечити участь у  нарадах-семінарах працівників, відповідальних за фахову передвищу освіту.

4. Керівникам закладів фахової передвищої освіти, на базі яких заплановано проведення нарад-семінарів, вжити відповідних заходів щодо їх організації та проведення.

5. Директорату вищої освіти і освіти дорослих (Шаров О.), Державній службі якості освіти (Гурак Р.), Українському центру оцінювання якості освіти (Бойко В.), Державному підприємству «Інфоресурс» (Бєлік О.), відрядити працівників згідно з графіком, що додається.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр                                                                                    Ганна Новосад

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *