Міністр до громадян: карантин – це не канікули чи відпустка

Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець закликав українців не ставити під загрозу своє здоров’я та здоров’я своїх близьких і дотримуватись карантинного режиму, оскільки ситуація в країні є вкрай серйозною. Про це йдеться у зверненні міністра у зв’язку з посиленням обмежень під час карантину.

«Влада запровадила карантин. Обмежено режим роботи транспорту, зачинені кафе, бари, ресторани. На жаль, багато хто сприймає ці заходи легковажно та нехтує встановленими протиепідемічними правилами та способами індивідуального захисту. Я ще раз наголошую, ситуація вкрай серйозна. Не ставте під загрозу своє здоров’я  та здоров’я ваших близьких», – йдеться у зверненні міністра охорони здоров’я.

За його словами, влада наполягає на тому, щоб громадяни залишались вдома.

«Занотуйте: карантин – це не канікули чи відпустка. Якщо ви не пішли на роботу, це не означає, що треба ходити в гості до друзів. Ми наполягаємо, щоб ви залишалися вдома. Самоізоляція – це нова життєва філософія всіх свідомих людей по всьому світу. Не будьте байдужими до друзів та знайомих. Всіма способами пропагуйте домашній режим. Прості речі рятують життя!», – наголошує міністр.

Також він не виключив можливості введення ще більш жорстких карантинних обмежень.

«Влада робить дуже правильні кроки, і у разі необхідності ми будемо вводити ще більш жорсткий режим. Навіть якщо це комусь не подобається. Під загрозою невидимого ворога всі державні органи синхронізовано працюють у посиленому режимі. Наш обов’язок – захистити український народ. Друзі, піклуйтеся одне про одного», – йдеться у зверненні міністра у зв’язку з посиленням обмежень під час карантину.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *