Вебінари для вчителів: нові можливості для підвищення кваліфікації

«Всеосвіта» пропонує базу зі 153 вебінарів для професійного саморозвитку і підвищення кваліфікації педагогів.

«Всеосвіта» – це освітня платформа для вчителів, дітей та їхніх батьків, щоб самовдосконалюватися і розвивати професійні навички. Для учнів ми пропонуємо олімпіади та конкурси, батькам – корисні статті про виховання, вчителям – онлайн-курси та вебінари. Сьогодні на нашому сайті представлено 153 вебінара на актуальні освітні теми: НУШ, булінг, сучасні методики, інклюзивна освіта, дошкілля, математична грамотність, підліткова депресія тощо.

Обираючи вебінари «Всеосвіти» ви отримаєте максимум переваг:

  1. Після прослуховування будь-якого вебінара, ви можете замовити сертифікат з підвищення кваліфікації, на якому вказуються академічні години.  
  2. Офіційність документу можна перевірити на «Всеосвіті». Зверніть увагу! Сертифікат видається лише в електронному форматі. Він доступний в Особистому кабінеті користувача у розділі «Досягнення».
  3. До кожного вебінара наша команда розробила програму підвищення кваліфікації. Усе згідно закону та нового Порядку.
  4. Ви можете внести вебінари у план підвищення кваліфікації. Для цього скористайтеся 5 кроками до співпраці з ТОВ «Всеосвіта»: https://vseosvita.ua/group/director
  5. Ціна на сертифікат завжди менша, якщо його замовити заздалегідь.
  6. Усі відео завжди залишаються у вільному доступі для кожного користувача. Тож, якщо ви з певних причин не змогли долучитися до прямого ефіру, вебінар можна переглянути будь-де і будь-коли.
  7. Після закінчення вебінара ви можете пройти тест на закріплення знань.
  8. Вебінари – це прямі ефіри зі спікерами, які діляться власними методиками. Ви можете поставити запитання спікеру в чаті та долучитися до обговорення з іншими учасниками.  
  9. Прямі ефіри відбуваються у вівторок (іноді в середу) та в четвер. Але ми радимо вам стежити за графіком виходу вебінарів або реєструватись на той, що вам потрібен і отримувати на електронну скриньку сповіщення.
  10. Розділ вебінарів постійно доповнюється.
  11. У середньому, прямий ефір триває 1 годину 30 хвилин. Ви можете розпланувати свій час так, як вам зручно. 
  12. Після замовлення сертифікату, користувач додатково отримує матеріали спікера, який він використовував на вебінарі. 

Вебінари створюються у такий спосіб, аби вихователі, психологи, батьки чи підлітки змогли почерпнути для себе багато корисної інформації. А теми формуються відповідно до потреб наших освітян. Завітайте й оберіть те, що вам подобається! 

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *