Карантин: школярі з Корабельного району підтримали працівників екстрених служб (Відео)

Учні Миколаївської школи №48 з Корабельного району висловили слова подяки на підтримку всім тим, хто не полишає свій пост і виконує професійні обов’язки під час карантину – працівникам аптек, лікарям, рятувальникам, поліцейським.

Школярі записали відповідне відео, про що до редакції “Корабелів.Інфо” повідомила педагог-організатор навчального закладу.

“Із 12 березня в Україні ввели карантин у навчальних закладах та низку інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. У таких умовах потрібно не лише розуміти ситуацію, що склалася, але й дотримуватись правил самоізоляції. Важливо також пам’ятати про тих людей, які дбають про нашу безпеку і залишаються на варті нашого здоров’я та життя.

Президент учнівського самоврядування Миколаївської загальноосвітньої школи I-IIIступенів №48 (“Клубу 100 друзів”) Анастасія Грибова (9-А клас) разом з учнями-лідерами та за підтримки педагога-організатора Оксани Михайлівни Кротової вирішила висловити слова подяки на підтримку всім тим, хто не полишає свій пост і виконує свій професійний обов’язок. Ми переконані, що під цим зверненням “підпишеться” вся шкільна родина ЗОШ №48″

, – сказано в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *