Google відкриє безкоштовний доступ до корпоративного сервісу відеоконференцій Google Meet для всіх користувачів.

Про це повідомляється в блозі компанії.

Раніше створювати дзвінки могли тільки користувачі платних тарифів G Suite. Тепер звичайний аккаунт Google можна буде використовувати для створення власних конференцій до 100 учасників і для підключення до чужих.

Час одного дзвінка обмежений 60 хвилинами, але в Google відзначили, що ліміт не діятиме до 30 вересня.

Безкоштовний доступ до Google Meet буде надано з наступного тижня. Вже зараз користувачі можуть залишити заявку на сайті Google, щоб отримати повідомлення, коли сервіс стане для них доступним.

“Із січня ми спостерігаємо зростання пікових показників денного використання Meet у 30 разів. Станом на цей місяць на базі Meet щодня проводять 3 мільярди хвилин відеозустрічей і додаються приблизно 3 мільйони нових користувачів. А станом на минулий тиждень щоденна кількість учасників зустрічей Meet перевищила 100 мільйонів “, – повідомили в компанії.

У Google підкреслили, що Відеозустрічі Meet шифруються при передаванні сигналу. Усі записи, що зберігаються на Google Диску, також зашифровані.

На десктопах Meet працює без додаткових програм і плагінів – сервіс доступний прямо в Chrome та інших популярних браузерах. Для використання Meet на мобільних пристроях слід установити додаток Google Meet з Apple App Store або Google Play Store.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *