Миколаїв долучився до всесвітньої ініціативи добра і благодійності #ЩедрийВівторокNOW, яка присвячена боротьбі з COVID-19

5 травня у всьому світі відбудеться #GivingTuesdayNOW – глобальний день добра та допомоги як відповідь на пандемію коронавірусу. Миколаїв разом з іншими містами України також приєднався до всесвітньої ініціативи солідарності в рамках #ЩедрийВівторокNOW.

«Ми закликаємо миколаївців долучатися до всесвітньої ініціативи добрих справ та допомогти рідному місту під час карантину. Реєструйтесь волонтером та робіть добрі справи, а ми у свою чергу розкажемо про них! Добро не повинне бути тихим!», – зазначають організатори.

Починаючи з вівторка, 5 травня, в Миколаєві стартує марафон добрих справ «Добросусіди». Це медіа кампанія для мобілізації волонтерського руху та адресна допомога пенсіонерам, які перебувають вдома в умовах самоізоляції.

Сьогодні, на обліку центру соціального обслуговування міста Миколаєва перебуває 1746 людей похилого віку та людей з інвалідністю, які потребують догляду, перебуваючи поза межами стаціонарних медичних закладів. Їм потрібна наша з вами увага та допомога.

Аби їм допомогти, можна стали волонтером-добросусідом, заповнити онлайн-анкету за посиланням https://bit.ly/dobrosusydi

Проект «Добросусіди» впроваджує ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» у партнерстві з КУ «Агенція розвитку Миколаєва», Управлінням молодіжної політики Миколаївської міської ради та Департаментом праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

КУ «Агенція розвитку Миколаєва»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *