Дистанційна допомога онлайн

Звертаємось до молоді, приєднуйтесь! Не залишайтесь зі своїми сумнівами, питаннями наодинці. Завжди надамо відповіді, допоможемо! 

Телефон: 0512 24-80-21, 0933188770, щодня з 9.00 до 18.00.

Незважаючи на карантин та обмеження, пов‘язані з ним, допомога фахівців відділення «Клініка, дружня до молоді» КНП ММР «МДЛ №2» м. Миколаєва дуже необхідна молоді саме зараз. Це відчувається. І ми не залишаємо молодь без уваги. Консультування відбуваються дистанційно. Особливо молодь має потребу у психологічній підтримці.

Щодня відбуваються консультування онлайн дистанційно лікарями гінекологом, дерматовенерологом, педіатром. Питань дуже багато і різних! Молодь у такий час дуже потребує підтримки і спілкування. Це відбувається і у формі відео конференцій, де приймають участь чимало тих, хто цієї підтримки потребує.

Так, наприклад, під час підготовки до нової зустрічі онлайн з підлітками, практичний психолог відділення Юлія Смаровоз надала можливість молоді самостійно обрати тему заняття. Що зараз турбує? Запитом молоді стала тема: «Почуття тривоги до власного майбутнього».

На початку заняття підлітки познайомились з новими учасниками (тими, хто долучився вперше). Не можливо не відмітити сильне бажання у взаємодії один з одним. Тому атмосфера в ході спілкування була довірливою, активною. З метою виявлення свого емоційного стану в даний час, та яку позицію хотілося б займати у майбутньому, був зроблений само тест «Дерево з чоловічками». Кожен обрав себе, разом проговорили результати цього тесту. А далі почали розкривати основну тему. Відбувався діалог. З питаннями підлітків, прикладами різних життєвих ситуацій та відповідями, з інформацією про емоційність людей. Про те, що емоції та переживання є нормальними і природними. Обговорили разом методи самодопомоги під час загострення стану тривоги. Кожен поділився своїм методом, який, дійсно, допомагає. Це було корисно!

По завершенню була запропонована вправа «Хочу. Можу. Вирішую тут і зараз». Спрямована на те, щоб вміти зосереджувати свою увагу, все ж таки, на теперішньому часі свого життя, адже майбутнє – у майбутньому, яке, звичайно ж, треба планувати! Але на сьогодні у нас є тільки тут і зараз. Зараз ми маємо бути обачними, виконувати умови карантину, дбати про оточуючих.

Звертаємось до молоді, приєднуйтесь! Не залишайтесь зі своїми сумнівами, питаннями наодинці. Завжди надамо відповіді, допоможемо! Телефон 0512 24-80-21, 0933188770, щодня з 9.00 до 18.00.

Управління охорони здоров’я міськради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *