В Україні стартує ЗНО 2020. Перший тест – математика

25 червня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Старт цьогорічного тестування через карантинні заходи був відтермінований більше ніж на місяць. Наразі епідеміологічна ситуація дозволяє провести тестування у період з 25 червня до 17 липня. Зовнішнє оцінювання розпочнеться тестом з математики.

За інформацією Міністерства освіти і науки, усі пункти тестування готові до проведення зовнішнього оцінювання згідно з рекомендаціями головного державного санітарного лікаря.

Тестування з кожного предмета розпочинатиметься об 11 годині.

Для уникнення скупчень біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочинатиметься о 9:50. У запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено проміжок часу, протягом якого йому рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Перед входом до пункту тестування учасникам вимірятимуть температуру тіла та перевірять наявність ознак респіраторного захворювання.

Для проведення тестування цього року буде залучено 242 тисячі працівників і понад 11 тисяч медиків.

Незважаючи на скасування державної підсумкової атестації для учнів і студентів, які здобувають повну загальну середню освіту, зовнішнє незалежне оцінювання є обов’язковим для усіх абітурієнтів, які мають намір вступати до закладів вищої освіти.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *