Зустріч представників директорського корпусу у першого заступника міського голови

23 вересня 2020 року  за ініціативою першого заступника міського голови Криленка В.І. та начальника  управління освіти Личко Г.В. відбулася зустріч представників директорського корпусу закладів загальної середньої освіти та  начальника управління  Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в Миколаївській області Бурденко Л.А.Основним  питанням для обговорення  стала проблема, як зробити перебування дітей в закладах освіти безпечним і комфортним відповідно до вимог чинного законодавства в умовах  небезпеки захворювання на СОVID-19.

Володимир Ігорович окреслив стан захворювання учнів на СОVID-19, наголосив на необхідності директорів постійно  вживати заходів для збереження здоров’я дітей. Директори шкіл в свою чергу висвітлили нагальні питання щодо роботи закладів в умовах пандемії.

Бурденко Л.А. наголосила на існуючу нормативно-правову базу охорони здорoв’я, санітарні норми  і правила щодо створення умов для перебування учнів у закладах, висловила розуміння освітніх проблем, надала поради щодо запобігання захворюваності.

Під час зустрічі  відбувся  конструктивний діалог. Визначено проблеми, на які необхідно   виділити додаткові асигнування: придбання засобів індивідуального захисту та гігієни для учасників освітнього процесу, щеплення для працівників освіти, створення безпечних умов харчування учнів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *