Дія. Цифрова освіта

Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.На онлайн-платформі кожен може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали. Наразі, на платформі доступні нові онлайн-курси:

Освітній серіал розповідає про інструменти електронної демократії: електронні петиції, громадський бюджет, е-консультації, запит на отримання публічної інформації та інші.

Цей серіал для всіх, хто розмірковує, чи балотуватися на місцевих виборах. Ви почуєте про всі основні етапи, які доведеться пройти кандидату вже найближчими місяцями.

Цей серіал для всіх, хто хоче організовувати та брати участь у публічних консультаціях.

Під час курсу ви дізнаєтесь, як грамотно працювати і управляти даними в державному секторі.

Що таке відкриті виборчі списки, навіщо бюлетеню контрольний талон, чи можна проголосувати достроково — на ці та інші питання відповість наш серіал.

Освітній серіал спрямований на підвищення рівня знань законодавства з доступу до публічної інформації, запобігання порушенням прав громадян на інформацію, прискорення процесу оцифрування інформації та використання інтернет-технологій під час її оприлюднення та взаємодії з громадянським суспільством

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *