КЮМ: новорічні подарунки бійцям 36-ї окремої бригади морської піхоти

Новий рік – період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Ми чекаємо в новорічну ніч дива і шукаємо подарунки під ялинкою.Здобувачі освіти міста Миколаєва з радістю готувалися до цього свята та поспішали зробити подарунки для наших захисників – виготовляли рушники. Хрестик за хрестиком діти вишивали свої побажання, вкладаючи тепло власних сердець.

Тож нехай частка сердечного тепла зігріває і підтримує дух військовослужбовців, які боронять усіх нас і захищають незалежність України.

Ці новорічні подарунки бійцям 36-ї окремої бригади морської піхоти, які піклуються про наш спокій на передовій, сьогодні, 30 грудня 2020 року, Клуб юних моряків з флотилією передав начальнику групи цивільно-військового співробітництва 36-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Білинського старшому лейтенанту Струтинській В.В.

Валентина Валеріївна пообіцяла, що кожен солдат отримає свій подарунок під ялинку. Щиро подякувала всім і підкреслила, що дитяча підтримка надзвичайно важлива для бійців на передовій. Адже такі краплинки добра додають бойового духу кожному герою та вселяють віру в те, що про них у рідній стороні пам’ятають і підтримують.

Слова щирої вдячності освітнім закладам міста, які долучилися до міської акції «Запали надію в серці»!!! З наступаючим НОВИМ РОКОМ!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *