В країні можливі позитивні зміни, якщо добре працює сфера освіти, – з нагоди професійного свята Олександр Сєнкевич нагородив кращих педагогів Центрального району

Сьогодні, 29 вересня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич відвідав дитячий садок № 148 «Катруся», аби привітати педагогів з прийдешнім Днем працівників освіти.

Очільник міста зазначив, що в Миколаєві є добра традиція – напередодні свята збиратися з освітянами та відзначати кращих з них. Однак цього року через карантинні обмеження було змінено фортам урочистостей. Довелось відмовитись від заходів з великою кількістю людей.В дитсадку «Катруся» у зустрічі з міським головою взяли участь педагоги навчальних закладів Центрального району: дитсадків №№ 94, 148, а також шкіл №№ 7, 53, 3, 51.

Олександр Сєнкевич відзначив: робота освітян є вельми важливою, оскільки від них залежить, без перебільшення, розвиток цілих держав. Розуміючи це, міська влада щороку виділяє кошти на ремонт шкіл та дитсадків, зміцнення їх матеріально-технічної бази.

– В країні можливі позитивні зміни, якщо добре працює сфера освіти, – сказав Олександр Сєнкевич. – Ми приділяємо увагу освіті більше, ніж було досі. І у майбутньому плануємо збільшувати фінансування галузі.

Олександр Сєнкевич подякував винуватцям свята за працю, професіоналізм, та терплячість.

– Бажаю добробуту та усього найкращого! – сказав Миколаївський міський голова.

Колег зі святом привітала начальник управління освіти міської ради Ганна Личко.

– Ви працюєте з нашими дітьми. Головний імпульс їх становлення дають педагоги. Щиро зичу терпіння, здоров’я, наснаги та гармонії! – сказала Ганна Личко.

Олександр Сєнкевич та Ганна Личко вручили освітянам нагороди та  грошову премію.

Відділ інформаційного забезпечення
департаменту міського голови

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *