ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

Шановні освітяни, колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти.
Професія вчителя відповідальна і благородна. Її значимість не можна переоцінити. З року в рік педагоги різного рівня навчання передають свої знання і свій досвід, трудячись на благо людства.
Ваша професія вкрай важлива саме сьогодні, коли Україна веде боротьбу – протистоїть російській агресії, ми рішуче стоїмо на своєму фронті: організовуємо місця для переселенців, годуємо бійців, налагоджуємо логістику, збираємо гуманітарну допомогу і найголовніше – навчаємо сучасних дітей.
Всі ми зараз живемо в непростих умовах, розкидані по різним куточкам нашої країни та світу, проте ви не припиняєте працювати, навчати, виховувати та надихати.
У цей день ми згадуємо героїв-освітян, які віддали життя за незалежність та збереження кордонів нашої країни! Світла пам’ять і слава кожному з них. Їх жертовність назавжди залишиться у пам’яті вдячних українців.
В умовах воєнного стану ми, на жаль, не зможемо урочисто святково привітати вчителів із днем працівника освіти, проте й не дозволимо ворогу зруйнувати наші славетні традиції. Сьогодні ми даруємо кожному з вас зворушливу пісню про сучасну освіту міста Миколаєва.
Дякуємо вам за щоденну кропітку працю, професіоналізм і відданість справі. Бажаю кожному з вас міцного здоров’я та витримки, незламного духу та якнайшвидшого повернення до звичного мирного життя!

Разом ми зможемо все! Разом до перемоги!