Опубліковані відповіді на тест ЗНО з англійської мови

Опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з англійської мови, що був проведений у вівторок.

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту з англійської мови, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдання відкритої форми.

Результат виконання завдань № 1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17-32 частини «Читання», №39-43 та №49-53 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту або академічному рівні.

Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник ЗНО з англійської мови, правильно виконавши всі завдання № 1-16, № 17-32, № 39-43, №49-53 та № 59, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація для учнів, які вивчали англійську мову на рівні стандарт або академічному рівні, дорівнює 56 тестовим балам.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту – 72 тестові бали.

Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться не пізніше 20 червня.

При оголошенні офіційних результатів ЗНО з англійської мови будуть оприлюднені таблиці за шкалою від 100 до 200 балів і таблиці за шкалою від 1 до 12 балів.

Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вишів.

Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані навчальним закладам для визначення оцінки випускників за державну підсумкову атестацію.