Щасливі моменти мовного табору «English Summer» в ЗЗСО №28

Ось і добігла кінця робота шкільного мовного табору «English Summer». Протягом 10 днів у літньому таборі на юних відпочивальників чекала насичена і цікава освітньо-розважальна програма. Окрім щоденної практики англійської мови, опанування азів розмовної лексики в англомовному середовищі, проектної роботи на школярів чекали цікаві інтелектуальні ігри, творчі конкурси, майстер-класи, спортивні змагання, прогулянки на природі.

Дні в таборі були тематичними: «Nature Station», «Board Games Station», «LEGO City Station», «VolunteersDay Station», «Fantastic CreaturesLand Station», «Travelling Adventures Station», та проходили креативно і цікаво.

Фінальний день табору закінчився урочистим закриттям у формі чайної церемонії «Tea Party» та сервіруванням столу. Діти грали в рухливі ігри, ділилися враженнями від перебування в таборі та висловили щиру подяку вчителям іноземних мов за змістовне дозвілля.

Учителі робили усе можливе, аби життя дітей було насиченим, цікавим, щасливим – всебічно підтримували обдарованих, заохочували здібних, розвивали особистість, занурювали в англомовну атмосферу, підвищували мотивацію до вивчення іноземної мови.

Прес-центр школи