Перший дзвоник знову кличе в клас  

Вересневий день милує нас теплими сонячними промінчиками, радує красою осінніх квітів, а також закликає всіх знову завітати на шкільне подвір’я, щоб розпочати новий навчальний рік. Швидкісний шкільний експрес «Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №28» розпочав свій шлях до Країни Знань. Для одних учнів – це тільки початок мандрівки, до якої їх гостинно запросила Нова українська 12-річна школа, для інших – важливий етап переходу з молодшої школи в старшу, а для учнів випускних класів – символ оволодіння вершиною шкільних знань та роздуми над вибором життєвого шляху. Тож цього дня і школа у вересневому чеканні знову ожила і загомоніла голосами сотень учнів, батьків, вчителів, адже за шкільні парти у 2019/2020 н.р. сяде 932 учні, на яких уже чекає 32 навчальних кабінети.

Привітати зі святом першого дзвоника учнів, випускників, учителів і батьків до школи  завітали: Миколаївський міський голова Сєнкевич О.Ф., регіональний інспектор управління освіти Миколаївської міської ради Каплинська Олена Володимирівна, депутат Миколаївської міської ради Жайворонок С.І., завідуюча закладом дошкільної освіти №50 Янковська Т.І., заступник голови профспілкового комітету заводу «Зоря-Машпроект» Трибрат Є.О. У своїх виступах вони бажали школярам подальших успіхів у навчанні, а їхнім батькам – терпіння та витримки.

Із вітальним словом до великої шкільної родини звернувся  Миколаївський міський голова Сєнкевич О.Ф., який привітав усіх школярів з початком нового навчального року, побажав міцного здоров’я, успіхів у навчанні, бути гідними громадянами України.

До великої дружної шкільної родини звернулася керівник закладу освіти Звоник Віра Іванівна, яка привітала всіх здобувачів освіти з початком нового навчального року, побажала успіхів на шляху до знань і перемог, любити рідну школу, місто і стати гідними творцями нашої країни.

Будь-яке свято у школі традиційно супроводжувалося яскравими виступами школярів, адже школа життєтворчості багата на таланти. Дорогою до країни знань на швидкісному експресі здобувачів освіти супроводжували борт-провідники, учні 11-го класу та королева Країни знань. Зачарували всіх присутніх своїми прекрасними голосами учень 6-А класу Камінський Даніл і учениця 9-Б класу Трашкальова Ольга. Школярі 6-9-х класів представили перед шкільною громадою постановку сучасного флеш-мобу… Швидкісний шкільний експрес «Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №28» продовжує свій шлях до Країни Знань.

Коли пролунав перший дзвінок – надія і радість переплелися в душах учнів та їхніх батьків. Скільки було в ньому мрій і сподівань, радості та планів на майбутнє… Почувши його, випускники та учні 11-х класів з гордістю провели наймолодших здобувачів освіти – першокласників вистеленою вишитими рушниками дорогою на їх перший у житті урок.  Нехай же цей навчальний рік принесе лише миті радості і гордості за учнів і вчителів, хай завжди сяє їм щаслива зірка!

Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок –
Нас закликає до навчання.
Ми поспішаєм на урок,
І знову йдемо в світ пізнання.

 

Прес-центр школи

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *