Учні Миколаєва взяли участь в інтернет-олімпіаді «На Урок»

У період із 1 жовтня по 8 листопада Освітній проект «На Урок» провів масштабну Всеукраїнську інтернет-олімпіаду для учнів 1-11 класів. школярі мали змогу перевірити свої знання з 16 шкільних предметів та отримати приємні винагороди у вигляді дипломів та сертифікатів за участь.

Участь в олімпіаді взяли (https://naurok.com.ua/olimpiada) 500 тисяч учнів з більш ніж 6000 шкіл – а це майже кожна друга школа країни. Змаганні проходило у зручному онлайн-форматі, діти могли виконувати завдання будь-де і будь-який час, крім того, долучитися могли всі, незалежно від рівня знань та місця проживання.

Учні Миколаєва також виявили високий рівень зацікавленості інтернет-олімпіадою: участь узяли понад 5000 дітей. Найактивнішим закладом освіти міста виявилася МЗОШ №64.

Найчастіше миколаєвські школярі реєструвалися на олімпіади з математики, української мови і літератури, англійської мови та предметів початкової школи. І саме з цих предметів діти продемонстрували найвищий рівень знань. При цьому середній бал учасників по району склав 66.81.

Учителі, які підготували та зареєстрували дітей, також отримують заохочення: свідоцтва за підготовку учасників та іменні подяки за залучення учнів. А ще вони можуть без зайвих проблем виявити та ліквідувати прогалини у дитячих знаннях. До речі, найактивнішими вчителями Миколаєва стали Старунська Інна (Перша українська гімназія), Кострікова Олена (Школа №10) та Босенко Юлія (МЗОШ №65).

Інтернет-олімпіада «На Урок» – новий формат змагання для учнів, завдяки якому вони можуть проявити себе. А ще це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.

Дізнатися більше про результати інтернет-олімпіади «На Урок» можна за посиланням: https://naurok.com.ua/post/pidsumki-chetverto-vseukra-nsko-internet-olimpiadi-na-urok

З повагою,

Перепелиця Дмитро Олександрович

і команда Освітнього проекту «На Урок»

Зворотний зв’язок

Email: [email protected]

Телефон: 0-800-33-91-21

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *