Мотиваційний семінар “Бізнес із змістом” в ЗОШ 31

12 листопада в рамках проекту “Школа успіху” до нашої спільноти завітали Віталій Бєлобров та Євген Корольков.Віталій Бєлобров провів для учнів школи мотиваційний семінар “Бізнес із змістом”. Це інноваційний підхід до формування лідерів! Лекція Віталія дуже перегукується із нашою місією – виховання громадянина світу і в першу чергу активного городянина Миколаєва, на засадах сталого розвитку. Маємо сподівання, що переосмислення своїх цілей відбулось не лише у нас, дорослих, а й у наших учнів! Дякуємо за розрив шаблонів, за віру в майбутнє спікеру Віталію Бєлоброву!

Пропонуємо вам ознайомитись із короткою довідкою про нашого спікера, аби зрозуміти наскільки крутий був у нас семінар! Віталій Бєлобров – засновник проекту «Відкрита школа підприємництва» (отримано нагороду «Відкриття 2016 року у м.Херсон») Автор ідеї та співзасновник проекту «Урбан Сад» (отримано нагороди: Small Biz Awards «Краще соціальне підприємство України 2017 року», Бренд року  «Найпопулярніша туристична атракція Херсону 2017», премія фонду Р.Бошу та місце у 10-ці європейських проектів, що змінюють міста, «Лейпцизька премія» – 3 місце серед 94 проектів України). Автор та ведучий телепроекту на каналі Kratu «Прокачай себя». Взято з сайту “Нові лідери”.

Учасниця події Анастасія Коваль пише: “12 листопада нашу  школу відвідав Віталій Бєлобров з мотиваційною презентацією “Бізнес зі змістом”.
Нам були представлені стартапи, проєкти, ідеї щодо покращення життя міста і нашої країни. Чудовий спікер вразив своїми проєктами  #urban_cad і Арт-платформа “Турбіна”, адже це виглядає надзвичайно неймовірно і захопливо. 
Під кінець семінару ми зарядились мотивацією й натхненням, і вже хотілося почати творити добро й покращувати своє місто.
Хочу висловити подяку @evgeniykorolkov Євгенію Королькову – громадському активісту й другу нашої школи, котрий приходить з крутим ідеями. 
Також дуже вдячна директорці нашої школи @alinka_evgenevna Архіповій Аліні Євгеніївні, яка підтримує творчі ідеї і прагнення розвитку. 
І, звичайно, дуже завдячую гостю та чудовому спікеру Віталію Бєлоброву @vitaliybelobrov за мега корисний тренінг і активний діалог із нами!  Ваші поради та відповіді на питання – це дуже корисно для нас!”
#школа_успіху

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *