Вартість пробного ЗНО у 2020 році складатиме від 138 до 150 грн

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі у пробному зовнішньому оцінюванні для осіб, які мають намір використати цей інструмент при підготовці до тестування.

У 2020 році вартість складання одного пробного тесту коливатиметься від 138 до 150 грн, в залежності від регіону проживання учасника.

Найменшу вартість за складання пробного ЗНО у 2020 році запропонують Дніпропетровський і Одеський регіональні центри оцінювання якості освіти, що окрім Дніпропетровської та Одеської обслуговують мешканців Запорізької і Кіровоградської областей. Учасники тестування з цих регіонів матимуть можливість скласти один пробний тест за 138 грн.

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти цього року пропонує скласти один пробний тест за 141 грн. Івано-Франківський центр – за 142 грн.

Мешканці Донецької і Луганської областей, яких обслуговує Донецький РЦОЯО, зможуть скласти тест пробного ЗНО за 144 грн.

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти пропонує мешканцям Миколаївської та Херсонської областей скласти один тест пробного ЗНО за 145 грн.

Для мешканців Винницької, Житомирської, Хмельницької, Львівської, Рівненської, Волинської, Черкаської, Чернігівської, Київської областей, а також столиці України, участь у одному пробному тестуванні обійдеться у 150 грн.

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 03 до 24 січня 2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

У 2020 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня. Кожен з учасників матиме можливість скласти один тест у кожний з тестових днів.

Докладний порядок реєстрації для участі у пробному ЗНО оприлюднено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 02 березня буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом – результати тестування.

Увага! Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Регіональні центри оцінювання якості освіти:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *