Сертифікаційний тест для вчителів відбудеться 29 лютого

Зовнішнє незалежне оцінювання учителів початкової школи, яке відбудеться у рамках першого етапу цьогорічної сертифікації освітян, буде проведено 29 лютого. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Тест міститиме 100 завдань, на виконання яких буде відведено 180 хвилин. Для зареєстрованих учасників буде створено «Кабінет учасника сертифікації». Результати першого етапу сертифікації стануть відомі не пізніше 18 березня.

Учасники сертифікації, які за підсумками проходження незалежного тестування наберуть менше ніж 60 % від максимальної кількості тестових балів, не зможуть взяти участі у наступному етапі сертифікації.

Як відомо, 15 січня розпочалась реєстрація учителів початкових класів, які у 2020 році мають намір взяти участь у пілотній сертифікації.

Реєстрація для участі у сертифікації триватиме до 31 січня 2020 року.

Щоб успішно зареєструватись для участі у сертифікації, майбутньому учаснику необхідно сформувати комплект реєстраційних документів та надіслати його рекомендованим поштовим відправленням до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти або подати нарочно.

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *