Топ-5 додатків для Apple iPad для вивчення англійської

Apple iPad потрібен школяреві не лише для розваг і перегляду мультимедійного контенту. За допомогою цього гаджета дитина будь-якого віку з легкістю та задоволенням може вивчати іноземну мову. Щоденне виконання цікавих та нескладних завдань – це і є запорука справжнього успіху.

Чому саме планшет Apple iPad

Вивчати англійську мову найзручніше за допомогою інтернет-планшета. Вся річ у тому, що будь-який планшет (наприклад, Аpple iPad 2018 в MOYO) має цілу низку переваг:

  • Оптимальні розміри дисплея. Планшет дозволяє не напружувати очі під час читання текстів, перегляду зображень та виконання письмових домашніх завдань.
  • Зручність. Вчити іноземну мову з Айпадом можна в будь-якому місці і в будь-який час – навіть під час поїздок у шкільному автобусі або тривалих подорожей з батьками.
  • Доступність контенту. Існують сотні чудових додатків та мобільних ігор, разом з якими процес вивчення англійської мови перетворюється в захопливе, цікаве заняття. 

Корисні додатки для школярів: топ-5 програм для вивчення англійської мови

Щоб вільно і впевнено почуватися у магазинах, на вулицях та в розважальних закладах за кордоном, потрібно мати принаймні базовий англомовний словниковий запас та вміти правильно будувати речення і словосполучення. Які додатки варто завантажити школяреві на планшет, щоб якнайшвидше навчитися спілкуватися, писати та навіть думати іноземною мовою?

  • Lingualeo

Мультиплатформенний додаток, який чудово підходить для дітей різного віку. Найголовніші переваги:

  • продуманий, яскравий та зручний інтерфейс;
  • ігрові тренування;
  • ціла низка бонусів за досягнення.

Використовувати програму можна безкоштовно. Також для користувачів доступна можливість придбання платної підписки з преміум-можливостями.

  • Duolingo

Додаток, за допомогою якого вивчати англійську можуть і дорослі, і діти. Найголовніший плюс Duolingo – його універсальність. Крім англійської, програма дозволяє безкоштовно вчити італійську, німецьку, французьку, португальську та інші мови.

Ще одна суттєва перевага програми – акцент на всі корисні навички, серед яких читання, аудіювання, усне мовлення і письмо.

  • Words

Програма, яка дозволяє за короткий проміжок часу збільшити словниковий запас у кілька разів. Завдяки наочним матеріалам вчити нові слова з додатком Words навіть легше, ніж на шкільних уроках.

Чіткі та контрастні картинки сприяють розвитку асоціативної пам’яті та підвищують рівень зацікавленості навчальним процесом.

  • Memrise

Зручний додаток, який дозволяє самостійно формулювати власні картки для запам’ятовування слів, термінів чи стійких висловів. Сподобається дітям завдяки гнучкому інтерфейсові та можливості самостійного вибору оптимальної навчальної програми.

  • Fun English/Learn English

Додаток для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку. Точно підійде для малюків, які ще не встигли познайомитися з англійською мовою на уроках. Використовувати його у навчальних цілях можна для дітлахів віком від 3 років.

Програма доступна для завантаження безкоштовно. Користувачі також можуть активувати платну версію, в якій є величезна кількість різних розділів та розвивальних ігор.

За допомогою звичайного планшета школяр може стати справжнім маленьким поліглотом. Головне – обрати правильну методику вивчення іноземних мов.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *