Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 24 січня 2020 року

Для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні у 2020 році вже подано понад 260 тисяч заявок. Про це йдеться у статистичних даних реєстрації регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для складання тесту з української мови і літератури подано понад 135 тисяч заявок, математики – 45 тисяч, англійської мови – 32 тисячі, історії України – 28 тисяч заявок.

Більшість майбутніх учасників мають намір скласти пробне тестування із двох навчальних предметів.

Як відомо, пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному тестуванні є платною. Цього року вартість складання одного пробного тесту коливатиметься від 138 до 150 грн в залежності від регіону проживання учасника.

У 2020 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня.

Тестування з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) буде проведено 28 березня.

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 24 січня 2020 року.

Порядок реєстрації для участі в пробному ЗНО оприлюднено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Регіональні центри оцінювання якості освіти:

ВажливоРеєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНОРезультати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *