Цікаво та корисно про мову: захопливий лепбук

Мова – це найважливіший засіб людського спілкування. Ми зібрали усі дивовижні факти в одній розробці, щоб здивувати вас ще більше!

Завдяки мові ми маємо можливість передавати власні думки, ділитися ідеями та, насамперед, спілкуватися, комунікувати один з одним на будь-якій відстані. Крім того, мова країни, в якій ми народились, є своєрідним ідентифікаційним маркером нашої національності – вона розповідає про традиції, культуру та спосіб мислення окремого народу.

Саме 21 лютого у всьому світі святкують Міжнародний день рідної мови, на підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності. «Всеосвіта» також вирішила нагадати всім освітянами про те, наскільки важливо цінувати, плекати і розвивати мову своєї країни.

Яскравий та захопливий лепбук стане в пригоді не лише під час уроку, але й вдома, в якості цікавинки на дозвіллі. Спеціально розроблений командою наших дизайнерів та журналістів, він в легкій інтерактивній формі розкаже про карту мовних сімей, познайомить з іншими цікавими мовами на кшталт есперанто та сольресоль, а також допоможе зрозуміти, яким чином поширення української мови на території України впливає на безліч суспільних і культурних процесів.

Лепбук можна завантажити абсолютно безкоштовно і використовувати як демонстраційний матеріал на тематичних заняттях.

І пам’ятаймо слова відомого французького філософа-просвітника Франсуа Вольтера, який сказав:

Чужу мову можна вивчити за шість років, а свою треба вчити все життя.

Завантажити лепбук можна за посиланням: https://vseosvita.ua/library/lepbuk-miznarodnij-den-movi-21-lutogo-114521.html

Обов’язково перегляньте ще два наші лепбуки, які ознайомлять вас з унікальною та цікавою інформацією і допомождуть не лише креативно провести навчальней заняття, але й організувати позашкільне дозвілля. 

 Лепбук “100 років Соборності України”:  https://vseosvita.ua/library/lepbuk-100-rokiv-sobornosti-ukraini-100341.html 

 Лепбук “Василь Сухомлинський”:  https://vseosvita.ua/library/lepbuk-vasil-suhomlinskij-62238.html

Усе, що ми робимо – ми робимо для вас! Якщо вам сподобався наш лепбук, підтримайте наш проект, беріть участь в олімпіадах та конкурсах, здобувайте нові знання і перемоги!

Залишайтеся разом з нами, нам точно є, чим вас здивувати!

Освіта – це двері до вашого успішного майбутнього, а “Всеосвіта” – ключ до них!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *